KIK VAGYUNK?

Kiss-Mótusz Melinda

Kiss-Mótusz Melinda

Az Alaprajzoló és az Allindesign enteriőr stúdió alapító tagja vagyok.

2009-ben végeztem a Krea Kortárs Művészeti Iskolában enteriőrtervező szakon.

A terek és formák, anyagfelületek és színek szerelmese, az enteriőtervezés és design rajongója vagyok. Több éves tapasztalatot felhasználva mindig olyan megoldásokra törekszem, ami a Megrendelőink igényeit maximálisan kielégíti, valamint esztétikai és gazdasági szempontból is a legoptimálisabb.

Küldetésemnek érzem, hogy az enteriőrtervezéssel boldoggá tegyem az Ügyfeleink mindennapjait.

Tóth Gábor Dániel

Tóth Gábor Dániel

Az Alaprajzoló csapat egyik tagja vagyok.

Műszaki technikusként végeztem a középiskolában, majd az egyetemi tanulmányaim mellett belekerültem az építőipar körforgásába. Immár tíz éve foglalkozom a megvalósítható építőripari kivitelezés témakörével, ezen belül is a belső terek megalkotásával.

Műszaki beállítottságom és a problémamegoldó hozzáállásomnak köszönhetően a legkisebb helyiségből is ki tudom hozni az igényeknek megfelelő maximumot, ami aztán megfelelő alapot nyújthat az egyedi design megoldások kidolgozásához. Mindezt az Ügyfeleink iránti legnagyobb tisztelettel és a szakmai alázattal teszem.

Küldetésemnek tartom, hogy az enteriőrtervezés mindenki számára elérhető legyen.

Csapatuk bizonyos megbízásokra kiegészül lakberendező és enteriőr stylist kollégákkal, illetve a különböző szakiparok lelkiismeretes képviselőivel, hogy minden feladatot a legkörültekintőbben tudjuk elvégezni.

HOGYAN INDULT AZ ALAPRAJZOLÓ SZOLGÁLTATÁS?

Az Alaprajzoló ötlete régóta fogalmazódott bennünk. Megbízásaink során általánosságban azt tapasztaltuk, hogy az új építésű lakásoknál az építészek által készített berendezési alaprajzok nincsenek jól átgondolva.

  • a belső falak helyzetén picit változtatva sokkal jobban használható terek alakulnak ki…
  • a konyha elhelyezése és formája nem optimális…
  • a fürdőszoba berendezés sokkal kényelmesebb tudna lenni…
  • és a kompromisszumok egyre csak növekednek!

Gyakran hasonló helyzettel találkoztunk a tervezett családi házaknál is. A belsőépítészeti munkák során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amiket felhasználva sokkal kényelmesebb megoldások születnek az alaprajzi kialakítások során, sokkal egyszerűbb és esztétikusabb a terek bebútorozása akár önállóan, további szakmai segítség nélkül.